vr 30 november 2018

Kerkelijk Centrum
Tijdstip:
 14.30 uur  - 17.00 uur

Op vrijdag 30 november combineren wij onze regelmatige koffie- of theemiddag met onze jaarlijkse Adventsmiddag. Dit jaar wat vroeger, om niet te veel samen te vallen met andere activiteiten in december. We beginnen om 14.30 uur. Aan een programma wordt gewerkt, maar we hopen natuurlijk weer op een zelfgeproduceerde quiz, aangekleed met lekkernijen en een goed glas. Van harte welkom.

Huwelijksdienst van Schie / Romar
datum en tijdstip 21-09-2019 om 14.00 uur

Kerkdienst; met Remonstranten
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur
Collecte: Stichting Exodus meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.