vr 30 november 2018

Kerkelijk Centrum
Tijdstip:
 14.30 uur  - 17.00 uur

Op vrijdag 30 november combineren wij onze regelmatige koffie- of theemiddag met onze jaarlijkse Adventsmiddag. Dit jaar wat vroeger, om niet te veel samen te vallen met andere activiteiten in december. We beginnen om 14.30 uur. Aan een programma wordt gewerkt, maar we hopen natuurlijk weer op een zelfgeproduceerde quiz, aangekleed met lekkernijen en een goed glas. Van harte welkom.

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdiensten Maas-Heuvelland augustus
datum en tijdstip 01-08-2019 om
Overzicht Maas-Heuvelland en Eijsden meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.