Welkom Welkom
Onze kerkgemeenschap wil een levende, open en gastvrije gemeente zijn, waarin mensen met verschillende geloofsbeleving zich thuis voelen. Ons kerkgebouw is een van de kleinste protestantse kerkjes in Zuid-Limburg.
Er zijn ongeveer vijftig zitplaatsen.

U bent van harte welkom in ons protestantse kerkje in het Zuid-Limburgse dorp Eijsden. Onze diensten worden in principe iedere drie weken gehouden op zondag om 10.00 uur. Kijkt u bij 'Kerkdiensten' voor de exacte zondagen waarop we samenkomen.

Naast de kerk bevindt zich het kerkelijk centrum, dat gebruikt wordt voor het samenkomen na de kerkdienst en voor vergaderingen, cursussen en gemeenteavonden.

Predikant R. Foppen uit Maastricht is in deeltijd aan onze gemeente verbonden voor pastorale taken en de verzorging van een aantal kerkdiensten.

Wij vieren regelmatig diensten samen met de Remonstranten Zuid Limburg.

Kerkdienst met Remonstranten
datum en tijdstip 16-10-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst Allerheiligen; voorstellen ds. E. van der Panne
datum en tijdstip 06-11-2022 om 10.00 uur

Startzondag 2022 Ursulinenconvent
Op 11 september hielden we de gezamenlijke startzondag in het Ursulinenconvent in Eijsden.

Het was heel bijzonder om Tabitha van Krimpen, de Jonge Theologe des Vaderlands, te horen. In haar lezing gaf ze ons veel stof tot nadenken over wat voor kerk we willen zijn en wat we kunnen zijn.
Daarna was er een ruime keuze in workshops en activiteiten voor de jongsten, de jongeren, de ouderen en alles daartussen en omheen.

Enkele foto's van de startzondag vind u op deze website.