Welkom Welkom
Onze kerkgemeenschap wil een levende, open en gastvrije gemeente zijn, waarin mensen met verschillende geloofsbeleving zich thuis voelen. Ons kerkgebouw is een van de kleinste protestantse kerkjes in Zuid-Limburg.
Er zijn ongeveer vijftig zitplaatsen.

U bent van harte welkom in ons protestantse kerkje in het Zuid-Limburgse dorp Eijsden. Onze diensten worden in principe iedere twee weken gehouden op zondag om 10.00 uur. Kijkt u bij 'Kerkdiensten' voor de exacte zondagen waarop we samenkomen.

Naast de kerk bevindt zich het kerkelijk centrum, dat gebruikt wordt voor het samenkomen na de kerkdienst en voor vergaderingen, cursussen en gemeenteavonden.

Predikant R. Foppen uit Maastricht is in deeltijd aan onze gemeente verbonden voor pastorale taken en de verzorging van een aantal kerkdiensten.

Wij vieren regelmatig diensten samen met de Remonstranten Zuid Limburg.

Huwelijksdienst van Schie / Romar
datum en tijdstip 21-09-2019 om 14.00 uur

Kerkdienst; met Remonstranten
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur
Collecte: Stichting Exodus meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.