Reisdienst

Op 9 juli zijn wij als protestantse gemeente Eijsden op reisdienst geweest naar de St. Jan in Maastricht. Daar hebben we een prachtige dienst bijgewoond, opgeluisterd door Gemengd Zangkoor Chordanova en enkele mooie gedichten van kunstenaar Gijs Elzinga gehoord.

Kerkdienst met Remonstranten
datum en tijdstip 16-10-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst Allerheiligen; voorstellen ds. E. van der Panne
datum en tijdstip 06-11-2022 om 10.00 uur

Startzondag 2022 Ursulinenconvent
Op 11 september hielden we de gezamenlijke startzondag in het Ursulinenconvent in Eijsden.

Het was heel bijzonder om Tabitha van Krimpen, de Jonge Theologe des Vaderlands, te horen. In haar lezing gaf ze ons veel stof tot nadenken over wat voor kerk we willen zijn en wat we kunnen zijn.
Daarna was er een ruime keuze in workshops en activiteiten voor de jongsten, de jongeren, de ouderen en alles daartussen en omheen.

Enkele foto's van de startzondag vind u op deze website.